Persoonlijk, puur en intiem
Bruiloftfotografie
Kim Andringa Fotografie (1 van 4)
Trouwreportage

Ja zeggen tegen de liefde is zoiets moois. Jullie kiezen voor elkaar, door dik en dun, in voor- en tegenspoed. En dat moet gevierd worden!

Kim Andringa Fotografie Bruidsfotograaf (2 van 13)
Kim Andringa Fotografie Bruidsfotograaf (9 van 13)

Om ervoor te zorgen dat jullie deze bijzondere dag nooit meer vergeten, leg ik jullie bruiloft tot in detail vast! Zo zorg ik ervoor dat mijn foto’s niet zomaar foto’s zijn, maar jullie verhaal vertellen. Van het aantrekken van je schoenen, lopen naar het altaar, de tranen van geluk in je moeders ogen, het eerste hapje van de bruidstaart, tot aan het feest na afloop. 

Weten waar je aan toe bent

Werkwijze & tarieven

Een bruiloft betekent heel veel regelen. Duidelijkheid en goed communiceren voorkomt een hoop stress. Daarom hier even globaal het standaard proces naar een succesvolle bruiloftshoot. Uiteraard is ieder bruiloft anders en jullie wensen staan hierin centraal!

Kim andringa fotografie 10 van 10

1. Kennismaking & voorbereiding

Om elkaar beter te leren kennen en jullie wensen te bespreken, maken we vooraf even kennis. Tijdens deze kennismaking hoor ik graag meer over jullie bruiloft en nemen we de pakketten door. Willen jullie iets anders? Geen probleem, ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden! ​Om ervoor te zorgen dat ik alles in beeld breng, neem ik altijd een second shooter mee. Dit is een tweede fotograaf en door samen te werken kunnen we extra veel momenten vangen voor een compleet verhaal. Ik zorg er persoonlijk voor dat de second shooter in dezelfde stijl fotografeert en past bij jullie bruiloft. Enthousiast over mij als bruiloft fotograaf? Super! Tijd om de datum van jullie bruiloft te reserveren! 

Kim andringa fotografie 6 van 13

2. Jullie bruiloft

Het is zover, jullie bruiloft! Door onze goede voorbereiding weten wij precies wanneer we waar moeten zijn om bepaalde momenten in beeld te brengen. Van het klaarmaken, de eerste blik van je partner, het ja-woord, tot aan het feest; wij zorgen ervoor dat deze waardevolle momenten voor altijd worden gevangen! De second shooter en ik blijven op de achtergrond, zodat jullie en de gasten geen last van ons hebben. Dus, geen zorgen over ons; geniet van jullie dag! 

3. De foto's

De bruiloft is voorbij, en nu? Nu begint het nagenieten! Binnen 1 week ontvangen jullie van mij een uitgebreide preview van ongeveer 50 foto's en binnen 6 weken ontvangen jullie alle hoge resolutie foto’s via een persoonlijke online fotogalerij. Jullie krijgen natuurlijk ook een trouwalbum; een boek vol herinneringen ... mooi om bijvoorbeeld neer te leggen op de koffietafel. 

Pakket basis

In dit pakket zit:

 • Kennismaking om elkaar beter te leren kennen en jullie wensen te bespreken 
 • Second shooter
 • 6 uur fotografie 
 • 250 bewerkte hoge resolutie foto’s, binnen 6 weken, via een persoonlijke online fotogalerij.
 • Uitgebreide preview binnen 1 week
 • Luxe fotoalbum (20 x 20 cm), inclusief 10 spreads van de gemaakte foto’s.

1.795,-

Inclusief reis- en parkeerkosten

Pakket Premium

In dit pakket zit:

 • Kennismaking om elkaar beter te leren kennen en jullie wensen te bespreken 
 • Second shooter
 • 8 uur fotografie 
 • 300 bewerkte hoge resolutie foto’s, binnen 6 weken, via een persoonlijke online fotogalerij.
 • Uitgebreide preview binnen 1 week
 • Luxe fotoalbum (20 x 20 cm), inclusief 15 spreads van de gemaakte foto’s.

2.195,-

Inclusief reis- en parkeerkosten

Pakket Luxe

In dit pakket zit:

 • Kennismaking om elkaar beter te leren kennen en jullie wensen te bespreken 
 • Second shooter
 • 10 uur fotografie 
 • Minimaal 350 bewerkte hoge resolutie foto’s, binnen 6 weken, via een persoonlijke online fotogalerij.
 • Uitgebreide preview binnen 48 uur
 • Luxe fotoalbum (20 x 20 cm), inclusief 20 spreads van de gemaakte foto’s met luxe bewaarbox.  

2.595,-

Inclusief reis- en parkeerkosten

Portfolio

Foto's zijn heel persoonlijk, daarom is het belangrijk een fotograaf te kiezen die bij jullie past. Bekijk mijn portfolio voor een goede indruk van mijn werk.

Kim andringa fotografie 4 van 8 1 Kim andringa fotografie 4 van 8 1

Over de fotograaf

Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Kim en als fotograaf leg ik jouw bijzondere momenten vast! Ik maak fotoreportages van jouw bijzondere momenten, van begin tot eind. Door deze momenten tot in detail vast te leggen, worden het herinneringen om nooit te vergeten. En dát is waar fotografie voor mij om draait!