Over mij

Het gezicht achter de camera

Hi, mijn naam is Kim en ik maak fotoreportages van jouw bijzondere momenten, zodat je ze altijd opnieuw kunt ervaren! Van begin tot eind.

En dat is waar fotografie voor mij om draait. Het tot in detail vastleggen van momenten, zodat het herinneringen worden om nooit te vergeten. Zo is het ook voor mij begonnen. Toen mijn oudste zoon werd geboren voelde ik de behoefte om elk moment van ons nieuwe leven vast te leggen, zodat ik niets zou vergeten. Er lag nog een oude camera in de kast en ik besloot een fotografiecursus te volgen.

Kim Andringa Fotografie Bruidsfotograaf (2 van 3)

Sinds dat moment ben ik verkocht! Met elke foto die ik maakte, werd mijn passie groter. Ik haalde - en haal nog steeds - zo veel geluk uit foto’s en dit gun ik anderen ook. In mijn fotografie vind ik het belangrijk om het hele verhaal te laten zien; dus geen losse flarden. Ik wil dat de foto’s jou weer meenemen naar dat ene moment, zodat je ‘t helemaal opnieuw kunt ervaren en voelen. Daar zit voor mij de kracht van fotografie.

Een fotoreportage draait om jullie. Daarom blijf ik op de achtergrond en laat ik jullie in jullie bubbel. Zonder te poseren, vol gevoel.

Waar wil jij een reportage van?

Ben je zwanger, wil je de liefde vieren met je partner en/of je gezin of ga je bijna bevallen? Ik leg het graag voor je vast in de meest pure vorm. Want zo vertellen de foto’s echt jouw verhaal en kun je van dit moment blijven genieten.

Kim andringa fotografie 4 van 8 1 Kim andringa fotografie 1 van 8 1.480x0

Een shoot boeken

Heb je interesse in een geboortereportage of wil je misschien nog iets meer informatie? Neem even contact met mij op, ik help je graag bij al jouw vragen.

Contact opnemen

Bijzondere momenten vastgelegd

Mijn liefde voor fotografie

Kim andringa fotografie 1 van 5 1.480x0
Kim andringa fotografie 14 van 20

Mijn naam is eigenlijk Kimberley Andringa, maar iedereen noemt mij Kim. Net zo makkelijk! Samen met mijn man Robin, onze lieve zoons Kai en Roas en onze trouwe bulldog Bailey woon ik in Brakel, Gelderland.

Ik houd van de spontane momenten in het leven, naar buiten gaan, wandelen, filmpje kijken met het gezin en reizen. En het liefst maak ik overal foto’s van! Ik word er zo gelukkig van wanneer ik bijzondere momenten mag vastleggen, zowel van mijzelf als van anderen. Zeker geboortes.

Geboortefotografie vind ik het mooiste wat er is. Een geboorte is zo persoonlijk, intiem, puur en zo’n bijzondere ervaring … ik zie het dan ook als een enorme eer wanneer ik hiervan een fotoreportage mag maken! Elke geboorte vind ik mooi, maar ik zou het nog heel speciaal vinden om een geboorte van een drieling vast te mogen leggen. 

Agriculture 27.1920x0
30

Geboortes

46

Newborns

20

Bruiloften

55

Gezinnen

Ambassadeurs

Klantverhalen

"Kim heeft de geboorte van onze zoon vastgelegd! Ze was prettig om er bij te hebben en heeft schitterende foto's gemaakt! Heel erg blij mee en heel benieuwd naar het album.
Ze luisterd goed naar onze wensen en besteed veel aandacht aan het bewerken van de foto's!
Heel erg tevreden en zouden zo weer een shoot doen bij haar! Bedankt."

Bevalling.240x0

Sandra Verhagen

Geboorte shoot

"In een newborn shoot heeft Kim prachtige foto's van ons kersverse gezin gemaakt. We hebben er een aantal geprint en ook digitaal kijk ik ze nog regelmatig terug. De sfeer op de foto's is precies wat bij ons en in ons huis past. Erg blij met de resultaten dus!."

Newborn fotografie.240x0

Xelle Toonen

Newborn shoot

"Afgelopen donderdagavond een hele mooie buiten shoot gedaan met mijn gezin bij Kim, ben ontzettend tevreden over het eindresultaat!
Het was een hele fijne, ontspannen en professionele shoot.
We plannen graag in de toekomst nog een shoot in!"

Gezinsfotograaf brabant

Joy van der Horst

Gezinsshoot