Kim Andringa Fotografie (28 van 36)
Een shoot in het teken van
Geboorte

Een geboorte is zoiets bijzonders. Het is persoonlijk, puur en intiem. En juist daarom zo waardevol om vast te laten leggen. Want jullie zijn vooral met elkaar bezig; een fijne positie vinden, weeën opvangen, persen ... en ook al voelt het alsof jullie elk moment ervaren, jullie zitten in een roes. Er gebeurt van alles, grote momenten maar ook kleine momenten. Denk aan het washandje dat je partner op je hoofd legt, het moment dat je mag persen, het doorknippen van de navelstreng en het eerste moment dat jij je baby in je armen hebt.

Kim Andringa Fotografie (12 van 12)
Kim Andringa Fotografie (3 van 4)
Kim Andringa Fotografie (7 van 12)
Kim Andringa Fotografie (4 van 4)

Een prachtige herinnering

Als geboortefotograaf ben ik er om alle momenten te vangen. Ik vind het een enorme eer om bij de geboorte te mogen zijn en ik behandel jullie en jullie moment met respect. Ik houd mij op de achtergrond, zodat jullie in jullie bubbel blijven. Op een gegeven moment merken jullie niet eens meer dat ik er ben!

Geboortefotografie boeken?

De geboorte van je baby, een dag die je nooit meer zal vergeten. Hoe mooi is het dat je hier voor altijd op terug kan kijken? Hebben jullie interesse in een mooie reportage van deze bijzondere dag?