Kim Andringa Fotografie (1 van 11)
Een shoot in het teken van
Newborn

Jullie zijn in verwachting, gefeliciteerd! Wanneer jullie baby er is, genieten jullie van alle details en toch krijgen jullie niet alles mee. Want in deze periode zijn jullie ook vooral bezig. Jullie zijn op zoek naar een fijn ritme, leren jullie baby en zijn/haar huiltjes beter kennen en jullie geven natuurlijk alle liefde en verzorging die hij/zij nodig heeft!

Ik kom bij jullie thuis en maak een mooie fotoreportage van jullie als gezin. De momenten samen, jullie baby in de armen bij papa en mama die hem/haar in bed legt. Op deze manier kunnen jullie in alle rust terugkijken op deze mooie en bijzondere periode in jullie leven.

Kim Andringa Fotografie (13 van 14)
Kim Andringa Fotografie (1 van 2) 2
Kim Andringa Fotografie (3 van 11)
Kim Andringa Fotografie (7 van 8)

Een prachtige herinnering

Ben je zwanger en wil je graag een newborn shoot met jouw kleintje? Ik leg dit graag voor je vast! Alleen, samen met je partner of met eventuele kinderen erbij? Alles is mogelijk! Op een locatie naar jullie keuze! 

Newbornshoot boeken?

Interesse is een newbornshoot, heb je een vraag of wil je even kennismaken? Het kan allemaal! Neem vrijblijvend contact met me op en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.